Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 27.11.2023

Bun venit pe LeacuriSanatoase.ro („Site-ul nostru”). Ne preocupă protejarea confidențialității informațiilor dumneavoastră și vrem să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale. Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

1. Informații colectate

1.1 Informații personale

La accesarea Site-ului, este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte date relevante.

1.2 Informații automate

Colectăm automat informații non-personale despre modul în care utilizați Site-ul, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte statistici.

2. Scopul colectării informațiilor

Informațiile colectate sunt utilizate în principal pentru îmbunătățirea Site-ului și pentru a vă oferi o experiență personalizată. Ele pot fi utilizate și în scopuri de analiză și marketing.

3. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră și luăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea datelor personale.

4. Divulgarea informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu schimbăm informațiile personale cu terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

5. Cookie-uri și tehnologii similare

Site-ul nostru utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți funcționalitatea și pentru a vă oferi o experiență personalizată de navigare.

6. Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru practicile lor de confidențialitate și vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

7. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa, corecta și șterge datele personale pe care le-am colectat despre dumneavoastră. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail].

8. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea continuă a Site-ului după aceste modificări constituie acceptarea acestora.

9. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la admin@LeacuriSanatoase.ro.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru vizitarea LeacuriSanatoase.ro!